kikis hati

Sunday, June 22, 2014 azreen raub 0 Comments

Adidih punya sandi urang Sabah bilang... sedar- sedar dah pukul lima pagi. Punya lah syok aku buat editing untuk recover blog yang hilang. Aissh, rugi masa tidur aku! Ikutkan hati memang nak bertahan sampai ke pagi. Tapi, aku out dulu. Ngantuk bah!

Pukul 11.34 minit 46 saat. Aku baru bangun! Habis lintang- pukang semua plan. Ini blog punya pasal lah. Jogging entah ke mana. Breakfast lagi lah. Ko nak breakfast apanya kalau matahari dah terpacak atas kepala. Minum kopi + roti semalam. 
Pergghh, bulih tahan jugak bah sadap ini ruti. Ada Cardburry kalik.

Bukak Facebook. Astagfirullah, urang Sabah rupanya yang kasi tinggal itu anak terkurung.
Bikin malu betul bah kau ni.
Sekarang ni, dunia makin tak betul dah. Seakan-akan humanity langsung tak wujud dalam diri seorang manusia. Babi pun sayang anak bah! Kita hari- hari melalak lagu pasal cinta. Cinta itulah. Cintun inilah. Love sana. Luv sini. Tapi langsung tak nampak mana cintanya. Dah gadai apa kat Along? Bikin tukar untuk beli Iphone!
Kalau aku memang layan lagu One Love- Bob Marley. Perggh, reggae + asap weed memang kaw- kaw punya Babas! Baru ada Umphh! Okay, Ini tipu!
Saja bah sia mo tinguk ko. Lubang idung basar! Credit: Mas- Luka

Mau cakap banyak pun ndak guna urang bilang. Bikin habis air liur. 
At the end, pasal humanity ni bukan satu perkara enteng yang bisa dilambung- lambung. Harus punya kesedaran kok! Kemon guys,kita kikis hati ni, cari balik humanity. Mana tau tertinggal kat rumah Neelofa. 
Untung- untung dapat jumpa adik dia. Hahaha..

Adios!
Lahh, dah pukul 1.54 PM rupanya. Patutlah si perut ni menyanyi lagu Cek Mek Molek! Lapar!


0 cakap- cakap kosong: